Térképek és tájékozódás

Hogyan lehet eljutni az Ásványtani Múzeumba, az Őslénytani és Rétegtani Múzeumba, valamint az Egyetemtörténeti Múzeumba?

Az Ásványtani Múzeum a Babeș–Bolyai Tudományegyetem főépületében található, a M. Kogălniceanu (Farkas) utca 1. szám alatt, a P2–P4 termek bejárata pedig az épület főbejáratától nyílik, a földszinti folyosón balra, majd az Ásványtani Tanszék folyosóján a második ajtó balra.

Az Őslénytani és Rétegtani Múzeum a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Biológia és Geológia Karának Földtani Intézete keretében működik, és székhelye a BBTE főépületének belső udvarában található, a M. Kogălniceanu (Farkas) utca 1. szám alatt.

Az Egyetemtörténeti Múzeum székhelye a M. Kogălniceanu (Farkas) utca 4. szám alatt található, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem főépületével szemben, a földszinten.

Hogyan lehet eljutni az Állattani Múzeumba és a Viváriumba?

Az Állattani Múzeum annak az épületnek földszintjén található, amely a Biológia Karnak, a kari könyvtárnak, a Barlangászati Intézetnek, az Egyetem Filmesítési Központjának, valamint az Elektronikus Mikroszkóp-intézetének is otthont ad a Clinicilor (Mikó) utca, 5–7. szám alatt.

A Vivárium a Clinicilor (Mikó) utca 5–7. alatt található, az Állattani Intézet alagsorában, az épület nyugati szárnyában, az Állattani Múzeum alatt.

Hogyan lehet eljutni a Növénytani Múzeumba?

A Növénytani Múzeum a Növénytani Intézet földszintjén található, a Republicii (Majális) utca 42. szám alatt, az Alexandru Borza botanikus kert területén.

A közszállítási eszközök járataival kapcsolatos részletesebb információk és a reptérről induló buszjáratok menetrendje megtalálható a kolozsvári nemzetközi repülőtér, valamint a Kolozsvári Közszállítási Vállalat Rt. honlapján.