Gyakori kérdések

Adományként felajánlott tárgyak lehetnek kéziratok, emlékiratok, oklevelek, levelezés, fényképek, könyvek, elektromos vagy mechanikus készülékek, jelvények, érmék, bútorzat, textilek, órák, magán ásványtani gyűjtemények, állattani és növénytani adományok. További részletekért, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a múzeumok őreivel.

További részletes információkért keresd fel a Tervezd meg a látogatást! oldalt.

Amennyiben rendelkezel már City Card-dal (Cluj.com), a biztosított kedvezményeket felhasználhatod a BBTE múzeumainak látogatása során.

A látogatási időpont egyeztetése végett, kérünk, keresd fel a múzeumok oldalát, ahol megtalálod a kapcsolattartási adatokat.

A BBTE múzeumainak megközelítési lehetőségéről szóló további részletes információkért keresd fel a Tervezd meg a látogatást! oldalt.

A BBTE múzeumainak tevékenységét a 2014 óta működő Egyetemi Kulturális Örökség Igazgatóságának Múzeumi Ügyosztálya koordinálja. A Múzeumi Ügyosztály legfontosabb célkitűzése az egyetemi múzeumi örökség konzerválása és népszerűsítése az akadémiai közösségben, illetve az érdeklődő nagyközönség számára.